καταστημα 3

  

 Η εταιρία δραστηριοποιείται εδώ και 45 χρόνια στον χώρο του επίπλου και έχει δημιουργήσει ένα ευρύ κατάλογο ευχαριστημένων πελατών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Χρησιμοποιώντας  μοντέρνα και καινοτόμα υλικά σχεδιάζουμε έπιπλα σε νέες φόρμες συμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις στην παγκόσμια αγορά. Στόχος μας είναι να δίνουμε αξία στα αντικείμενα, αξία που αντιλαμβάνεστε  στην καθημερινή σας ζωή.

Παρακολουθούμε την παραγωγή των επίπλων σε όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας εφαρμόζοντας αυστηρά ποιοτικά πρότυπα, αρχίζοντας από την επιλογή των καταλλήλων υλικών μέχρι τον τελικό έλεγχο ποιότητας πριν το προϊόν παραδοθεί στον πελάτη. Στόχος μας είναι η κατασκευή επίπλων κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής.

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την επιμέτρηση του χώρου σας μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και σας παρουσιάζει τις πρωτότυπες προτάσεις του για τον χώρο σας.

Ειδικό τμήμα της εταιρίας αναλαμβάνει τον σχεδιασμό ειδικών κατασκευών που καλύπτουν ειδικές απαιτήσεις του χώρου σας.

Οι σχέσεις με τους πελάτες μας δεν σταματούν με την παραλαβή των επίπλων τους. Οι σχέσεις μας διατηρούντε και εξελίσσοντε. Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν και μετά την παραλαβή των επίπλων (after sales service).   

Στην εταιρια επιπλων Τονικιδης αλλάζουμε τον τρόπο που ζείτε.